Så er der igen en gruppe af initiativrige medlemmer af Byforeningen, som står for FÆLLESSPISNING på Egegaarden, Egegårdsvej 3 i Espergærde. 

Menuen bliver denne aften økologisk kylling, små kartofler og en spændende salat. Du kan købe øl/sodavand/vin til beskedne priser.

Udover et godt måltid mad får du lejlighed til at tale med andre medlemmer af foreningen. Du får plads ved langborde, og forventes i det hele at deltage i borddækning, oprydning mm.

Du tilmelder dig ved at betale 80 kr. (40 kr. for børn under 12 år) til MobilePay 1206JQ

Husk i kommentarfeltet at skrive navn og antal deltagere. Seneste tilmelding er mandag den 6. februar.

Der er et maksimalt antal deltagere. Så hvis din betaling ikke kan accepteres, er det fordi der ikke er flere ledige pladser.

Deltagelse kræver, at husstanden er medlem af Espergærde Byforening. Så ønsker dine naboer at være med, må de melde sig ind i Byforeningen. 

Sæsonens foreløbige sidste fællesspisning bliver fredag den 10. marts. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vil du være med i ”madgruppen”, så hold dig ikke tilbage.

Vil du have indflydelse?

Hvis du også gerne vil være med til at skabe en bedre by i fremtiden, så er det aldrig for sent at melde sig ind i byforeningen!
BLIV MEDLEM