Denne artikel er en del af vores arkiv, hvilket betyder at artiklen ikke længere opdateres. Du er dog mere end velkommen til at læse den alligevel

Legepladsen i Egebæksvang skov

Knækket fjeder på vippen udskiftet

Den populære vippe på Byforeningens lille legeplads i skoven var gået i stykker. Den ene fjeder var knækket. Nu er fjederen blevet udskiftet af Byforeningens handyman Sven Raagaard, så nu er vippen børnesikker igen.

Vi håber det vil glæde store som små!

                                                                                            

 

Ny legeplads i Egebæksvang skov

I mange år har Espergærde Byforening sørget for, at der opsættes nye bænke rundt om i vores område, hvor de fleste er placeret på stranden eller i skoven, så man både kan få et hvil og nyde udsigten. I år syntes vi dog, at der skulle ske en fornyelse og har doneret 2 legeredskaber nemlig en moderne vippe og en spinnerbowl.

 legeplads1

De første børn tager de nye legeredskaber i brug 

 

Indvielsen skete den 7. maj 2011 og børn og forældre tog glade den nye vippe og spinner bowl i brug på det lille trekantområde ved Egebæksvang kirke, hvor der for at par år siden blev fjernet en defekt vippe og karrusel.

 

Byforeningens formand Mogens Aarsleff Hansen bød de fremmødte velkommen og gav ordet til Erling Hansen, der som formand for Teknisk Udvalg takkede Espergærde Byforening for initiativet og glædede sig over, at det ved et samarbejde mellem kommune, skovdistrikt og Byforeningen er lykkedes at få genetableret legestedet.

 

Børnene skiftedes til at vippe og snurre på legeredskaberne og Espergærde Byforening bød på en lille sang samt og frisk juice til alle. Foreningen ser frem til, at det brede samarbejde kan fortsætte på andre områder i Espergærde til gavn for store som små.

 

 legeplads2

Børnene klipper snoren over ved indvielsen den 7.5.2011

Vil du have indflydelse?

Hvis du også gerne vil være med til at skabe en bedre by i fremtiden, så er det aldrig for sent at melde sig ind i byforeningen!
BLIV MEDLEM