Denne artikel er en del af vores arkiv, hvilket betyder at artiklen ikke længere opdateres. Du er dog mere end velkommen til at læse den alligevel

Årets Egegaardstræf 2012

 Søndag d. 9. september afholdt de 15 foreninger, der gennem hele året bruger Egegaarden i Espergærde, igen det festlige og populære arrangement, som benævnes ”En søndag på Egegaarden” og ”Egegaardstræffet”.

 

Egegaardstrf_2011_FLAG

 

Brugerforeningens bestyrelse er tovholder for arrangementet, der igen i år bød på liv og glad stemning for hele familien overalt på Egegaarden, både ude og inde.

Aktiviteterne strakte sig fra kl. 10.00 til 15.00 med familieloppemarked hele dagen, lotteri, musik (jazz og spillemandsmusik), foredrag, udstillinger og underholdning.

Espergærde Byforening bidrog igen i år med foredrag af Kjeld Damgaard. Først Kl. 12.30: ”Espergærde-Mørdrup-Tibberup for 100 år siden” og så Kl. 13.30: ”Espergærde-Mørdrup-Tibberup for 50 år siden.”

Per Ørting præsenterede sin nye bog ”Kulturhuset vandt” (om 6 års hårdt arbejde med at bevare Egegaarden i 1970’erne).

 

Egegaardstrf_2011_QUILTERE

 

Og fra signaler på vandrørene kan det oplyses, at festen gav flere tusind kroner i overskud til det videre fælles arbejde på byens afholdte samlingssted.

Mogens Aarsleff Hansen

Vil du have indflydelse?

Hvis du også gerne vil være med til at skabe en bedre by i fremtiden, så er det aldrig for sent at melde sig ind i byforeningen!
BLIV MEDLEM