Denne artikel er en del af vores arkiv, hvilket betyder at artiklen ikke længere opdateres. Du er dog mere end velkommen til at læse den alligevel

Egegårdstræf 2011 blev en stor succes

Foreninger, gæster, sponsorer og vejrguder havde besluttet sig for at bakke op om foreningsdagen på Egegaarden den første søndag i september 2011.

Der var således dagen igennem stort besøg til de forskellige aktiviteter og traktementer og ikke mindst mange flotte gevinster til det traditionsrige amerikanske lotteri, hvor der var givet gaver fra ikke mindre end 16 sponsorer til lotteriet. Den store omsætning vil derfor lune godt i Brugerforeningens kasse. Også loppemarkedet var i år større end nogensinde og samtlige foreninger havde spændende sager at vise frem lige fra hækletøj til frimærker med sportsbilleder. 

 Espergærde Byforening deltog som bruger af Egegården også i de fælles løjer og havde i år 2 lokalhistoriske foredrag ved Kjeld Damgaard. Det ene handlede om selve Egegårdens brogede historie fra landbrugsejendom til foreningshus og det andet foredrag handlede om træk fra Tibberups udvikling. Som sædvanlig blev tilhørerne lidt klogere på vores lokalområde, hvilket jo også er en af foreningens formål.

 

traef1

Udsnit af det udendørs loppemarked

traef2

Man kunne købe kreative velsmagende Egegaardskager 

 

egegaardstrf_2011_E

Espergærde Byforening bidrog ved Kjeld Damgaard med to foredrag om Egegaarden gennem 220 år og 

 foreningen selv gennem 107 år.

Vil du have indflydelse?

Hvis du også gerne vil være med til at skabe en bedre by i fremtiden, så er det aldrig for sent at melde sig ind i byforeningen!
BLIV MEDLEM