Kom til Infomøde på og om Egegården - søndag 3. oktober kl 14-16

Helsingør Kommune har efterhånden været flere år om at beslutte, hvad Egegaardens fremtid skal byde på, og nu lægger vi pres på kommunen med et infomøde for kommunens borgere, hvor alle kan komme med ideer og holdninger til Egegaardens brug. Derfor er det vigtigt, at så mange borgere som muligt møder op og presser på.

Egegaarden i Espergærde skal atter være et samlingssted for kommunens borgere. Lige nu står Egegaarden tom efter efter 1½ års Covid-19. Hjemmeplejen har haft hovedkvarter på Egegaarden under epidemien, og da de nu er væk, er vi en gruppe borgere, der har lagt os under Espergærde Byforenings paraply, i håbet om at få transformeret Egegaarden tilbage et sted, hvor vi mødes og lærer vores naboer at kende gennem foreningsliv og frivillige sociale arrangementer.

Vi mangler et kulturelt holdepunkt, hvor vi kan mødes uformelt og som afspejler byens sammensætning, så der både er noget for de ældre og for nytilflyttere, der skal lære byen at kende. For enlige, for børnefamilier og for dem midt i mellem.

På mødet vil der være en kort introduktion til Egegaardens historie, rundvisninger ude og inde og så vil der være mulighed for selv at komme med ideer til Egegaardens fremtid på vores ønsketavle.

Alle er velkommen - også pressen - til at deltage og vi håber også, at en række lokalpolitikere vil lægge vejen forbi og lytte til alle vores ideer.

De bedste hilsner

Espergærde Byforenings aktivitetsudvalg og herunder "Genstart af Egegården"

For yderligere info om arrangementet, kan talsperson Lars le Dous kontaktes på 40 92 40 72

Vil du have indflydelse?

Hvis du også gerne vil være med til at skabe en bedre by i fremtiden, så er det aldrig for sent at melde sig ind i byforeningen!
BLIV MEDLEM